Nästa nittio!

Vallastaden

Välkommen till Nätverket – framtidens kontorsmiljö!

Nu har du chansen att flytta till Nätverket, ett av Sveriges modernaste kontorshus. Vår företagsmiljö i Linköpings helt nya stadsdel Vallastaden är perfekt för dig som vill jobba flexibelt, hållbart och i nära samverkan med andra

I bottenvåningen finns Hubben, vårt coworking space. Här finns inga fasta platser – du sätter dig och jobbar precis där du känner för just den dagen. Denna miljö passar perfekt för dig som jobbar själv men som vill ha tillgång till kontorets bekvämligheter och ett nätverk av trevliga kollegor.

Du får tillgång till konferensrum, utomhusarbetsplats, kök och det senaste inom integrerad arbetsplatsteknologi. Och kanske viktigaste av allt, ovärderliga möjligheter till kunskaps- och idéutbyte med andra likasinnade.

På plan två finns privata kontorsrum att hyra för dig som vill ha det bästa av två världar. Du får ett eget kontor, samtidigt som du får fri tillgång till bottenvåningens coworking space.

Du som bara vill utnyttja bottenvåningens coworking space då och då kan dessutom välja att ladda ett kort med 10 tillträden som gäller under tre månader

Omgivning

Vallastaden är Linköping nya innovativa stadsdel som under september 2017 visades upp för världen i Sveriges största bo- och samhällsexpo. Stadsdelen är belägen mellan Linköpings universitet och företagsparken Science Park Mjärdevi, bara 15 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Sankt Kors företagsmiljö ligger i det nya Torgkvarteret med närhet till restauranger, caféer, gym och rekreationsmöjligheter.

Läs mer om Vallastaden

Koordinater: WGS84, 58°23’36″N 15°34’54″E


Framtidens arbetsliv i poddversion

Under bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017 sände Sankt Kors expo-podden Framtidens arbetsliv. Här nedan kan du lyssna på företagare, designers, konstnärer, fastighetsägare och andra spännande människor som har olika perspektiv på hur och var vi kommer att jobba i framtiden.


Lediga lokaler

Se några av de lokaler vi har lediga just nu, men det bästa är om du kontaktar oss för att vi ska kunna erbjuda den bästa miljön utifrån dina önskemål.

Lediga lokaler

Snabbfakta


Kontorsyta
2 100 m2

Här finns
Coworking space plan 1
Privata kontor (med tillgång till coworking space) plan 2
Utomhusarbetsplats plan 7
Kontorsvärd
Fullt utrustade konferensrum
Tillgång till telepresence-robot
Låsbara förvaringsskåp

Adress
Kunskapslänken 36
583 30 Linköping

Vill ni flytta in här? Hör av dig!


Vill du hyra konferensrum i Vallastaden?