Förslag

Vallastaden

Välkommen till framtidens kontorsmiljö!

Nu har du chansen att flytta till ett av Sveriges modernaste kontorshus. Vår företagsmiljö i Linköpings helt nya stadsdel Vallastaden är perfekt för dig som vill jobba flexibelt, hållbart och i nära samverkan med andra

 

I bottenvåningen finns vårt coworking space. Här finns inga fasta platser – du sätter dig och jobbar precis där du känner för just den dagen. Denna miljö passar perfekt för dig som jobbar själv men som vill ha tillgång till kontorets bekvämligheter och ett nätverk av trevliga kollegor.

Du får tillgång till konferensrum, utomhusarbetsplats, kök och det senaste inom integrerad arbetsplatsteknologi. Och kanske viktigaste av allt, ovärderliga möjligheter till kunskaps- och idéutbyte med andra likasinnade.

 

På plan två finns privata kontorsrum att hyra för dig som vill ha det bästa av två världar. Du får ett eget kontor, samtidigt som du får fri tillgång till bottenvåningens coworking space.

Du som bara vill utnyttja bottenvåningens coworking space då och då kan dessutom välja att ladda ett kort med 10 tillträden som gäller under tre månader

 

Snabbfakta

  • Coworking space på plan 1
  • Privata kontor (med tillgång till coworking space) på plan 2
  • Utomhusarbetsplats plan 7
  • Bemannat med kontorsvärd
  • Kaffe
  • Fullt utrustade konferensrum
  • Trådlöst nätverk
  • Tillgång till telepresence-robot
  • Låsbara förvaringsskåp

Omgivning

Vallastaden är Linköping nya innovativa stadsdel som under september 2017 visades upp för världen i Sveriges största bo- och samhällsexpo. Stadsdelen är belägen mellan Linköpings universitet och företagsparken Science Park Mjärdevi, bara 15 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Sankt Kors företagsmiljö ligger i det nya Torgkvarteret med närhet till restauranger, caféer, gym och rekreationsmöjligheter.

Är du intresserad av att etablera dig i vårt kontorshus i Vallastaden?
Hör av dig till Ulrika Backlund 013-26 36 12 eller Emma Alsér 013-26 34 69

Lediga lokaler i Vallastaden

Läs mer om Vallastaden

Koordinater: WGS84, 58°23’35″N 15°34’55″E


Framtidens arbetsliv i poddversion

Under bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017 sände Sankt Kors expo-podden Framtidens arbetsliv. Här nedan kan du lyssna på företagare, designers, konstnärer, fastighetsägare och andra spännande människor som har olika perspektiv på hur och var vi kommer att jobba i framtiden.