Förslag

Vallastaden

I samarbete med Stångåstaden och Studentbostäder bygger Sankt Kors verksamhetslokaler vid Torget i Vallastaden. I sex plan om totalt cirka 2500 kvadratmeter finns potential för att skapa spännande tillväxtmiljöer i Vallastaden med närhet till såväl universitetet som Science Park Mjärdevi . 2-24 september 2017 ska Vallastaden visas upp i ett nytänkande bo- och samhällsexpo.

Läs mer om Vallastaden

Lediga lokaler i Vallastaden

Koordinater: WGS84, 58°23’33” N 15°34’53” E


Framtidens arbetsliv

Vallastaden är Linköpings nya moderna stadsdel, som invigs i september med ett bo- och samhällsexpo, där byggherrar, kommunen, universitetet och många andra kommer att ställa ut och presentera sig, i både hemmiljöer och arbetsytor.

 

Sankt Kors har byggt Vallastadens enda kontorsfastighet där det under Vallastadens bo- och samhällsexpo kommer att vara en aktiv utställning om Framtidens Arbetsliv. Kontorshuset ligger centralt i närheten av busshållplats och universitet. På entréplan kommer det finnas arbetsplatser, där deltagarna blir en aktiv del av utställningen när de är där och arbetar på riktigt! Vidare finns på taket Linköpings första utomhusarbetsplats, en terrass där det finns möjlighet att boka ett konferensrum och arbetsplatser utomhus.

Framtidens Arbetsliv är en relevant reflektion som siktar mot framtiden. Den tekniska utvecklingen förändrar arbetsmarknaden i en rasande takt och nya möjligheter inom arbetslivet måste övervägas. Behovet av det traditionella kontoret förändras, då många arbetar hemifrån. Det finns dock behov av arenor att mötas på, där ideer och framsteg utbyts. I Sankt Kors nya företagsmiljö i Vallastaden finner besökarna och de som arbetar där det senaste inom CoWorking och samverkan: allt fler startar eget, men vill inte sitta hemma och arbeta, så Sankt Kors erbjuder en lokal med flexibla arbetsplatser, gemensamma konferensrum och sociala ytor

 

Utställningen Framtidens Arbetsliv präglas av integrerad teknologi där vi ständigt är uppkopplade, de som arbetar i utställningen erbjuds smarta lösningar som bland annat Smart Assistant, AR och det senaste inom bokningsteknik och appar. Grunden i vårt tänk är flexibilitet, samverkan och hållbar tillväxt, både inom tekniken och hos deltagarna själva.

 

Provjobba i Framtidens Arbetsliv under expot!

Sankt Kors deltar under expot med bland annat med ett kontorshus i flera våningar i Torgkvarteret. Under Vallastadens bo- och samhällsexpo är entréplanen öppen för besökare till expot, och där kan också den som vill medverka i utställningen Framtidens Arbetsliv genom att prova att jobba i det co-workingspace som rymmer utställningen.

 

Sankt Kors co-workningspace erbjuder en lösning på de möjligheter framtidens arbetsliv för med sig; behovet av det traditionella kontoret förändras i och med att många startar eget eller arbetar med korta projektanställningar. I Torgkvarterets co-workingspace kan den som vill komma och gå som hen vill och samtidigt möta människor och utbyta ideer och kontakter. Nyckelorden är flexibilitet, samverkan och hållbar tillväxt, både för dig själv och för arbetsplatsen: den ska kunna användas på många olika sätt, den ska ständigt uppgraderas och vara attraktiv, hållbar och ständigt relevant. Välkommen att komma och prova på!

Den som vill arbeta i utställningen Framtidens Arbetsliv under Vallastadens expo möts av en uppsjö av möjligheter:

 • Gratis arbetsplats under tre veckor med access dygnet runt
 • Exponering av dig själv och ditt företag
 • Möjligheten att pröva på nya arbetssätt i en modern, flexibel arbetsmiljö
 • Bokningsbara konferensrum och tillgång till gemensamma sociala ytor
 • Bekväma arbetsplatser i en mysig miljö
 • Närhet till restaurang Torg1
 • Det senaste inom bokningsteknologi och mötesteknologi
 • Möjlighet till möten mellan människor och företag, och utbyte av ideer och kontaktnät
 • Linköpings första utomhusarbetsplats på husets terrass, med utsikt över hela
  Vallastaden.

Är du intresserad av att jobba i Framtidens Arbetsliv under expot? Du kan sitta där hela eller delar av tiden. Intresseamälan görs via mail till Sofia Hinnerson, sofiahinnerson@gmail.com, eller Sara Lindberg Jansson, sarli029@student.liu.se.