Förslag

Labba för elhyrcykelsystem

Sankt Kors har på uppdrag av kommunen tagit fram en förstudie för ett elhyrcykelsystem i Linköping. Nu genomför vi öppna PopUpLab för att få mer input i processen. Alla som är intresserade är välkomna att delta.

Syftet med ett elhyrcykelsystem är att stödja kommunens trafikplan,  att bidra till att målet om koldioxidneutralitet uppnås men inte minst till att göra Linköping till en trevlig och smidig stad att besöka och jobba i. Huvudmålgrupperna är inpendlare och företag vars personal behöver förflytta sig men det skulle naturligtvis även vara öppet för besökare och invånare i Linköping.

Men konceptet är långtifrån klart och det är här vi bjuder in alla som är intresserade att vara med att lämna sina tankar, idéer och synpunkter på hur vi kan genomföra detta på allra bästa sätt.

Sankt Kors PopUp Lab  arrangeras  i creActive i Science Park Mjärdevi. Under fyra lunchtillfällen i juni kommer vi att tillsammans utforska, skapa och testa idéer kring ett elhyrcykelsystem. Det kommer att bli roligt, fartfyllt och givande!

Läs inbjudan som pdf.

Anmäl dig här>>