Förslag

Ny placering av bilpoolen i Ebbepark

Som en del i förberedelserna inför höstens byggstart har bilpoolen i Ebbepark fått nya platser. Du hittar nu Sunfleet-bilarna på den södra parkeringen, mot Rekrytgatan. Läs mer om Sunfleet och deras poolbilar i Ebbepark här.  

Labba för elhyrcykelsystem

Sankt Kors har på uppdrag av kommunen tagit fram en förstudie för ett elhyrcykelsystem i Linköping. Nu genomför vi öppna PopUpLab för att få mer input i processen. Alla som är intresserade är välkomna att delta.

Vårfixa din cykel

Vårtider är cykeltider! Passa på att ge din cykel lite extra kärlek när Science Park Mjärdevi tillsammans med Linköpings kommun bjuder på cykelkök utanför Mjärdevi Center. 9-11 maj mellan klockan 11 och 13. Läs mer på Science Parks Mjärdevis nya fina webbplats.

Samarbete ska minska cykelstölder

Våren är här och cykelsäsongen har tagit fart på riktigt. Ett annat inte lika härligt vårtecken är att det börjar stjälas många cyklar. Hos Länsförsäkringar Östgöta har kostnaderna för cykelstölder i Östergötland ökat för femte året i rad. 2015 uppgick kostnaderna till 4,2 miljoner och 2016 hamnade siffran på drygt 5 miljoner.