Förslag

Mariethe årets modigaste vid Näringslivsgalan

Fredagen den 6 oktober var det dags för Linköpings Näringslivsgala. En chans att uppmärksamma alla de fantastiska företag och organisationer som finns i Linköping. Sankt Kors stod i år bakom den nya priskategorin ”Årets modigaste”.

Sankt Kors och NCC i samverkan för nya parkeringshus

Linköping växer och med det behovet av parkeringsplatser. På flera ställen runt om i staden planeras för nya parkeringshus och Sankt Kors har därför ingått ett långsiktigt samarbete med NCC för att bygga dem.

Sankt Kors genomför Sveriges första elcykelpool

Som första kommun i Sverige är Linköping på gång med ett hyrsystem för elcyklar som gör det enkelt att ta sig runt i hela staden på ett miljövänligt sätt. På tisdagen tog kommunstyrelsen beslut om att starta en elcykelpool och gav Sankt Kors i uppdrag att genomföra detta.

Tv-programmet Tillväxt Linköping från Vallastaden

Den 20 september är det återigen dags för livesändning av Tillväxt Linköping. Temat för det här programmet är Vallastaden och vi sänder live direkt från bo- och samhällsexpot, Felleshus nr 97. Tillväxt Linköping är programmet som belyser aktualiteter, problemställningar, framtidssatsningar och utmaningar för Linköpings näringsliv på ett kvalificerat och lättillgängligt sätt.