Förslag

Testjobba i Framtidens Arbetsliv

Snart drar Vallastaden 2017, Sveriges största bo- och samhällsexpo, igång. 70 hemutställningar, temautställningar och mängder av aktiviteter. Sankt Kors deltar med utställningen Framtidens arbetsliv i bottenplan på Vallastadens enda kontorshus. Det är en levande utställning med blicken mot hur vi behöver och vill arbeta i morgon. Du kan testa att göra det redan idag.

Sankt Kors i Vallastaden 2017

Snart är det dags för Sveriges största bo- och samhällsexpo: Vallastaden 2017. Från andra september och tre veckor framåt har du chans att få ta del av en mängd konkreta exempel på hur vi kommer att bo och leva i framtiden. Du kan också få en försmak på hur vi kanske kommer att arbeta i framtiden. … Läs mer

Flustret i Vallastaden invigt

I Vallastaden stannar bilarna i utkanten. Nu har de ett hus att vara i. Den 29:e juni invigdes multihuset Flustret, som förutom att fungera som parkeringshus även rymmer en mängd smarta funktioner. Särskilt uppmärksammat har de solceller som är integrerade i fasaden blivit.

Ny placering av bilpoolen i Ebbepark

Som en del i förberedelserna inför höstens byggstart har bilpoolen i Ebbepark fått nya platser. Du hittar nu Sunfleet-bilarna på den södra parkeringen, mot Rekrytgatan. Läs mer om Sunfleet och deras poolbilar i Ebbepark här.