Nästa nittio!

Ebbetalks CARE!

Ebbetalks är mötesplatsen där nyfikna, intressanta människor som vill få ny input och hitta spännande samverkansmöjligheter träffas. Boosta din tisdag med bästa starten! Förutom god frukost och givande samtal möter du två spännande föredragshållare som vågat.

I nästa Ebbetalks den 24/4 tar vi oss an värdeordet Care! och blickar in i framtidens digitala värld för att se hur dessa verktyg kan ge oss helt nya förutsättningar för ett bättre liv. Kan sensorer och algoritmer skapa förutsättningar för bättre hälsa?

Dag Forsén är e-hälsosamordnare på Region Östergötland och hans kunskap om AI, maskininlärning och framtidens uppkopplade vård ger oss en unik insyn i vad e-hälsa egentligen är. Vad finns det för möjligheter och utmaningar med framtidens uppkopplade vård?

Dessutom presenteras en av de lovande lösningar som går i fronten för denna utveckling. Fredrik Knutsson berättar om Cuviva, ett exempel på hur man skulle kunna lösa samhällets utmaning med en åldrande befolkning genom en trygg, uppkopplad tjänst med individen i fokus.

Välkommen!

Tid: Tisdag 24 april kl 7.30-9.00
Plats: Makerspace, Westmansgatan 47
Anmälan: Anmäl dig här.